избери език:

Изберете най-добрият начин да удължите половият акт и да увеличите на интензивността на сексуалните преживявания. Попълнете формуляра и обогатете любовния си живот.

За да ви помогнем да изберете, ние създадохме три пакета. Изберете "Препоръчителен пакет"!

Ако поръчате "Препоръчителен пакет", или " Максимум ефект ", ще получите от нас като подарък " Vigrax" - перфектният продукт за дълга и силна ерекция.

1.Изберете подходящият за Вас пакет:

Избирайки този пакет можете да получите от нас абсолютно безплатно опаковка Climax Control и Vigrax - формула, която ще ви позволи да се постигнете дълга и силна ерекция.

2xClimaxControl0

2. ПОПЪЛНИ ФОРМУЛЯРА:

* - задължителни полета

 • Мога ли да получа пратката си,
  ако съм в чужбина?

3. Начин на плащане

 • Плащане при доставка ( за доставка) - 5 лева

  Поръчаните продукти ще ви бъдат изпратени веднага, след подаване на поръчката. Вноската се предава на куриер при получаване на поръчката. Време за доставка – до 2 работни дни.

 • Плащане в аванс - 5 лева

  След като направите поръчката, ще бъдете пренасочени към електронна картова система, където ще можете да платите с кредитна карта, с ePay.bg или EasyPay.bg за бърз или обикновен превод. Поръчаната стока ще бъде изпратена до вас, веднага, след като сумата бъде преведена по нашата сметка. Времето за обработка на поръчките е до 2 работни дни.


4.Поръчай сега

Поръчка: 0 лева
Доставка: 5 лева
Всичко: 5 лева
Време за реализация на поръчката: 2 работни дни.


 • Успехът е гарантиран или ви връщаме парите

  Преди да направите поръчката, моля информирайте се, че Ви предлагаме високо качество и безопасност на продуктите. Ако по някаква причина, мислите, че Climax Control няма да отговори на Вашите очаквания, ние Ви гарантираме, че ще ви върнем парите за всяка НЕОТВОРЕНА ОПАКОВКА.

 • Сигурност

  Climax Control e силен, ефективен и изключително сигурен продукт. Лабораторните тестове са потвърдили, че е напълно безопасен и качествен!

 • Поверителност

  Уважаваме Вашето лично пространство, затова не споделяме и не предоставяме лични данни на нашите клиенти.

 • дискретност

  Поръчаните от Вас продукти ще бъдат опаковани в дискретна,картонена кутия и доставени на адреса, който сте написали във формуляра, чрез куриер . След направена от Вас поръчка, куриерската фирма ще Ви информира за датата на доставка, така че можете да бъдете сигурни кога ще получите продуктите.

 • За всеки

  За разлика от други подобни продукти, Climax Control не се фокусира върху различни видове косопад и следователно може да се използва независимо от причините за загуба на коса. Нашият продукт е подходящ за мъже на възраст между 18 и 80годишна възраст, които са в добро физическо здраве.