избери език:

Формулата на Climax Control не съдържа никакви синтетични фармацевтични продукти, базирани на вредни токсини. Ключът към формулата на Climax Control е в правилно избраната комбинация и в правилния баланс на съставки, които правят действието му такова.

Пиридоксин, фолиева киселина, екстракт от семената на растението грифония и бразилските Acai плодове, както и няколко други съставки, съдържащи се в продукта водят до увеличаване на нивото на серотонин в организма.

Серотонинът е катализатор , който се използва от тялото, за да се регулира чувствителността. Колебанията в нивото на серотонин могат да предизвикат чувство на еуфория, но - ако не поддават на терапия - могат да предизвикат проблеми с еректилна дисфункция, преждевременна еякулация, безсъние и много други заболявания. Това, от което се нуждаем, е да се възстанови баланса на серотонин. Серотонинът също оказва влияние върху човешката психична сфера. Той е отговорен за психическото ни здраве, регулира централната нервна система. Предаването на нервни импулси до мозъка, които го стимулират, подобряват нашето настроение и са причината за чувството на удоволствие и еуфория.

Серотонинът е от съществено значение. Действа като антидепресант, и липсата му води до агресия или обратно - апатия, липса на концентрация, тежки нарушения на съня и депресия и проблеми с еректилната дисфункция и преждевременната еякулация.

  • Таблетките Climax Control можете да приемате навсякъде, по всяко време на деня или нощта. Няма ограничения за спазване на специална диета. Ако сте здрави, можете да вземете Climax Control.

  • Много скоро ще забележите положителна промяна в реакциите на партньорката си . Тя винаги е знаела, че ти си единствен , защото ще бъдеш неповторим тогава, когато трябва!

  • Страстта става все по-интимна, желанието се увеличава. Несигурността изчезва, дори мисълта, че преждевременната еякулация ще намали екстазът и любовните моменти. И накрая, можете да си дадете пълно свобода на действие.

  • Преждевременната еякулация кара мъжете да се хвърлят в леглото. Страхът от преждевременна еякулация не им позволява да отделят достатъчно време за чувствена любовна игра с партньора. Climax Control премахва напрежението и възстановява магията на тези специални моменти.

Специално разработената формула на Climax Control ще осигури един добър баланс на серотонин, увеличи еуфорията от акта и ще даде възможност за пълен израз на своята сексуалност, така, че да можете да се насладите на близостта и на чувствата по време на секс ! Преждевременната еякулация ще остане в миналото, когато имате Climax Control! Успешният секс не зависи само от сексуалната активност, но също така и от това, че сте в състояние да изненадате партньора си и да му гарантирате едно незабравимо преживяване, което двамата ще помните дълго време. Днес вече можете да увеличите своята потентност, да подобрите качеството на ерекцията, да осигурите дълъг и интересен секс и в същото време да подобрите своите способности и да върнете самочувствието си. Бъдете сигурни, че проблемите с ерекцията ще останат в миналото и ще се радвате на дълга и добра ерекция.

Благодарение на многократно изследваната формула на Climax Control, ще постигнете несравнимо ниво на сексуална активност. Много доволни клиенти разбраха за техния потенциал, повишавайки нивото на увереност и сигурност в себе си и давайки на партньорката си всичко, което тя заслужава. Climax Control ще подобри сексуалния ви живот, ще укрепи вашето самочувствие и ще подобри отношенията с партньорката Ви.